Corona maatregelen

Er zijn tijdens de coronacrisis aanvullende maatregelen in de praktijk vereist om de verspreiding van het virus zoveel als mogelijk te beperken. Lees deze aandachtig door voordat u besluit naar de praktijk te komen.

Als u één van de onderstaande vragen met 'ja' beantwoord, verzoeken wij u uw afspraak te annuleren en NIET naar de praktijk te komen. Dit geldt ook als u negatief bent getest met deze klachten!

Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen:

  • neusverkoudheid
  • hoesten
  • benauwdheid
  • koorts (vanaf 38 graden)?
-Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-10 symptomen gehad?
-Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
-Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld of bent u of uw huisgenoot/gezinslid in afwachting van een COVID-19 testresultaat?
-Bent u de binnen de afgelopen 14 dagen teruggekeerd uit een gebied waar het reisadvies op code oranje staat vanwege corona?

 

Daarnaast gelden er tijdens uw bezoek de volgende hygiëne maatregelen:

-U bent vrij te kiezen wel of geen mondkap te dragen in onze praktijk. De therapeut zal bij contact binnen de 1,5mtr wel een (chirurgisch) mondkap dragen.
-Desinfecteer bij binnenkomst in het gezondheidscentrum uw handen grondig met de aanwezige elleboogpomp met desinfectans.
-Maak alleen indien noodzakelijk gebruik van het toilet.
-Houd uw bezoek zo kort mogelijk; kom niet te vroeg naar de afspraak zodat u niet onnodig met andere cliënten in contact komt.
-De huidtherapeut zal de deur van de praktijk voor u openen en achter u sluiten.

© 2021 Huidtherapie Meppel