Electrische epilatie

Elektrische epilatieElectrische epilatie zorg ervoor dat storende haren ‘definitief’ verdwijnen. Veelal zien wij dat er bijvoorbeeld haren op de bovenlip, kin en/of hals kunnen ontstaan door erfelijke factoren, hormoonwisselingen (de overgang bijvoorbeeld) of medicatie. Bij donkere haren is lasertherapie uiterst geschikt, echter bij witte, grijze en rossige haren kan dit niet en is elektrische epilatie de aangewezen behandeling.

De huidtherapeut laat een minuscuul naaldje in het haarzakje glijden waar een stroomstootje de haarwortel vernietigt. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner; uiteindelijk verdwijnen ze. Electrische epilatie is helaas niet pijnloos, maar de stroomsterkte (de warmte die daardoor ontstaat) is regelbaar. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak.
Veelal wordt behandeling in het gelaat vergoed vanuit de (aanvullende) polis bij uw zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar, deze kan u vertellen voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp of direct een afspraak inplannen?
Neem dan direct contact op via ons contactformulier.

Wilt u liever bellen, dan kan dat natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op 06 3022 3494.

 

© 2021 Huidtherapie Meppel