Huidverbetering

De huid verbeteren wordt snel geassocieerd met huidverjonging en anti-aging. Dit is een wens van velen, met name dames, die dit proces willen vertragen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om tekenen van veroudering te verminderen en/of het verouderingsproces te vertragen. Tijdens een intake bespreken wij graag wat voor u de mogelijkheden zijn. De mogelijkheden bij huidverbetering zijn (diepere) chemische peelingen, micro-needling, coagulatie en IMAGE Skincare.

Image peels

Naast deze prachtige eigenschappen doen peelings nog meer: ze herstructureren de huid waardoor deze beter in staat is vocht en voedingsstoffen op te nemen en in de huid te houden. Dus ook voor een oppepper van de huid na de zomer of juist in de winterperiode kunt u met een beperkt aantal behandelingen al afrekenen een doffe en vale huid!Peelingen (IMAGE Skincare)

Dit zijn stoffen die op de huid worden aangebracht die de huid desgewenst in verschillende huidlagen een werking hebben. Welke werking en hoe diep deze in de huid hun werking hebben is afhankelijk van de gekozen peeling en de zuurgraad daarvan. Hoe lager de zuurgraad (pH) hoe meer de huid gaat afschilveren en vernieuwen. Diepere peelingen stimuleren de collageen vorming waardoor er structuur verbetering van de huid optreed (vermindering van fijne lijntjes)

Al met al veel voordelen die, bij een goed gekozen peeling, veel hulpvragen kan verhelpen en weer een stralende huid laten zien!

 

Microneedling

Bij een behandeling met microneedling gaan er kleine vibrerende naaldjes de huid op een bepaalde diepte in die zorgen voor minuscule beschadigingen. Dit is doelbewust want dit zet een herstelproces van de huid in gang welke zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

De dermapen is geschikt voor de behandeling van (acne) littekens, huidverjonging/huidverbetering, rimpels en grove poriën.

 

Coagulatie

Fibroompjes/steelwratjes, ouderdomswratten, bloedblaartjes en rode adertjes kunnen de huid ontsieren en klachten geven. Doormiddel van verhitting, ook wel coagulatie genoemd, kunnen deze huidveranderingen verholpen worden. Doormiddel van een vorm van stroom die een naald verhit kan er in een enkele behandeling een grote verbetering optreden en zelfs het huidprobleem verwijderd worden.

 

IMAGE skincare (MD-lijn)

Iedereen heeft recht op een gezonde huid, daar staat IMAGE Skincare voor. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Jenna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo'n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren. Zo is IMAGE Skincare ontstaan en met de jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd merk met een uitgebreid assortiment om de verschillende huiden en huidproblemen te behandelen én aan de wensen van de cliënten van deze tijd voldoet. U hoeft bij het gebruik van IMAGE ook niet perse een huidprobleem te hebben, voor alle huidtypen is een passend huidregime samen te stellen. Daarnaast zijn alle producten van IMAGE Skincare dierproef- en parabenen vrij.

De MD-lijn van IMAGE Skincare is bijzonder geschikt bij huidveroudering. Deze ingrediënten werken in diepere lagen van de huid door een geavanceerd afgifte technologie (ADT) exclusief van IMAGE Skincare. Correctie, preventie én onderhoud van de huid. Persoonlijk advies over hoe wij dit bij uw huid kunnen bereiken: maak een afspraak voor een gratis huidadvies

Microneedling Image MD lijn

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp of direct een afspraak inplannen?
Plan direct zelf een afspraak in wanneer het u uit komt óf vul ons contactformulier in.

Wilt u liever bellen, dan kan dat natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op 06 3022 3494.