Coagulatie

Fibroompjes/steelwratjes, ouderdomswratten, bloedblaartjes en rode adertjes kunnen de huid ontsieren en klachten geven. Doormiddel van verhitting, ook wel coagulatie genoemd, kunnen deze huidveranderingen verholpen worden.

Coagulatie kan op verschillende manier worden toegepast. De keuze is o.a. afhankelijk van de huidoneffenheid zelf, de locatie en het huidtype.

Elvii-laser

De laser produceer een zeer sterke en korte lichtpuls met een golflengte van 532 nm. De lichtpuls wordt geabsorbeerd door hemoglobine (bloed) en melanine (pigment)  waardoor er ter plaatse hitte ontstaat en deze oneffenheden verminderen of zelfs (soms direct) laat verdwijnen. 

Zapper

Er wordt ook coagulatie toegepast met de Zapper.  Hierbij wordt er een doormiddel van laag-stroom hitte afgegeven doormiddel van een puntige elektrode. Hierbij zijn kleine vonkjes te zien en zal de huidoneffenheid verschrompelen of gelijk van de huid worden gebrand. 

Bij beide behandelingen zullen steelwratjes er tijdens het genezen vanzelf af vallen. Er blijven geen littekens achter.

Steelwratjes in de oksel voor- en na behandeling en genezing.

Rode vaatjes in het gezicht voor- en direct na behandeling.

20240206_104636

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Wij helpen u graag van uw huidprobleem af.