Huidverbetering

De huid verbeteren wordt snel geassocieerd met huidverjonging en anti-aging. Dit is een wens van velen, met name dames, die dit proces willen vertragen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om tekenen van veroudering te verminderen en/of het verouderingsproces te vertragen. Tijdens een adviesgesprek bespreken wij graag wat voor jou de mogelijkheden zijn. De mogelijkheden bij huidverbetering zijn chemische peelingen, SkinPen medische microneedling, coagulatie, lasertherapie en IMAGE Skincare.

Chemische peeling

Dit zijn stoffen die op de huid worden aangebracht die desgewenst in verschillende huidlagen een werking hebben. Welke werking en hoe diep deze in de huid hun werking hebben is afhankelijk van de gekozen peeling en de zuurgraad daarvan. Hoe lager de zuurgraad (pH) hoe meer de huid gaat afschilveren. Daarnaast herstructureren peelings de huid waardoor deze beter in staat is vocht en voedingsstoffen op te nemen en in de huid te houden. Dus ook voor een oppepper van de huid na de zomer of juist in de winterperiode kunt u met een beperkt aantal behandelingen al afrekenen een doffe en vale huid! Diepere peelingen stimuleren de collageen vorming waardoor er structuur verbetering van de huid optreed (vermindering van fijne lijntjes).

Al met al veel voordelen die, bij een goed gekozen peeling, veel hulpvragen kan verhelpen en weer een stralende huid laten zien! Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van de peelingen van Image Skincare. Dit om het beste resultaat te creëren i.c.m. de thuisproducten van Image Skincare.

SkinPen medische microneedling

Bij een behandeling met de SkinPen gaan er kleine vibrerende naaldjes de huid op een bepaalde diepte in die zorgen voor minuscule beschadigingen. Met de SkinPen zijn dit 1600 gaatjes per seconde (!) Dit is doelbewust want dit zet een herstelproces van de huid in gang welke zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Acnelittekens zullen na meerdere behandeling vervagen en ook grove poriën zullen verfijnen. De SkinPen is geschikt voor de behandeling van (acne) littekens, huidverjonging/huidverbetering, fijne lijntjes en grove poriën.

Coagulatie (Zapper)

Huidoneffenheden zoals fibroompjes/steelwratjes en ouderdomswratten kunnen de huid ontsieren en klachten geven. Er wordt coagulatie toegepast met de Zapper.  Hierbij wordt er een doormiddel van laag-stroom hitte afgegeven doormiddel van een puntige elektrode. Hierbij zijn kleine vonkjes te zien en zal de huidoneffenheid verschrompelen of gelijk van de huid worden gebrand. 

Lasertherapie

Huidverbetering doormiddel van lasertherapie kan doormiddel van laser worden toegepast met de Elvii vaat- en pigmentlaser. De laser produceer een zeer sterke en korte lichtpuls met een golflengte van 532 nm. De lichtpuls wordt geabsorbeerd door hemoglobine (bloed) en melanine (pigment)  waardoor er ter plaatse hitte ontstaat en deze oneffenheden verminderen of zelfs (soms direct) laat verdwijnen. 

IMAGE skincare (MD-lijn)

Iedereen heeft recht op een gezonde huid, daar staat IMAGE Skincare voor. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. 

De MD-lijn van IMAGE Skincare is bijzonder geschikt bij huidveroudering. Deze ingrediënten werken in diepere lagen van de huid door een geavanceerd afgifte technologie (ADT) exclusief van IMAGE Skincare. Correctie, preventie én onderhoud van de huid. Persoonlijk advies over hoe wij dit bij jouw huid kunnen bereiken: maak een afspraak voor een gratis huidadvies.

Je hoeft bij het gebruik van IMAGE Skincare ook niet perse een huidprobleem te hebben, voor alle huidtypen is een passend huidregime samen te stellen. Daarnaast zijn alle producten van IMAGE Skincare dierproef- en parabenen vrij.

Gratis huidadvies

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Wij helpen je graag van uw huidprobleem af.