SkinPen medische microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Dit is uniek in Nederland!

Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

Hoe ziet de behandeling er uit?

De huidtherapeut zal de huid goed reinigen en voorbereiden. Dit heb je zelf thuis ook al gedaan gedurende minimaal twee weken met de geadviseerde thuisproducten. Daarna wordt de huid behandeld met de SkinPen. In horizontale, vertikale en diagonale roterende bewegingen gaat de huidtherapeut over de huid, dit kan gevoelig zijn. Na de behandeling zal de huid er egaal rood uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen en de roodheid kan (afhankelijk van de indicatie) tot 24 uur aanhouden. Om het herstel te bevorderen, de roodheid te verminderen en de huid goed te kalmeren brengen wij een Bio-Cellulose sheetmasker aan. Dit gebeurd direct na de SkinPen behandeling. Eenzelfde masker krijgt u ook mee voor thuis voor in de eerste 24 uur na de behandeling. De behandeling heeft een korte herstelperiode, waarin na enkele dagen afschilfering en droogte kunnen voorkomen. 

Na de behandeling

Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten voor de eerste 48 uur om het herstel te bevorderen. Daarnaast ontvange u een identiek Bio-Cellulos sheetmasker mee voor thuis. Dit is bij de behandelprijs inbegrepen. Medisch microneedling is een dynamisch proces, wat wilt zeggen dat voor een optimaal resultaat er 3 tot 6 behandelingen nodig zijn (i.c.m. Image Skincare thuisproducten voor het optimale resultaat) met een interval van 4 tot 6 weken. Afhankelijk van de indicatie krijg je een gerichte schatting over het benodigd aantal behandelingen, de tijd die tussen de behandeling dient te zitten en het te verwachten resultaat

Dit wil ik!

Spreekt dit jou helemaal aan? Dan wil je een afspraak maken. Dit kan je zelf online inplannen of je kan met ons mailen of bellen. De keuze voor het aantal behandelingen hangt af van jou indicatie/huidprobleem en huidwens. Tijdens het intakgesprek gaan wij je alles vertellen rondom deze behandeling en wat nodig is voor het beste resultaat! Een intakegesprek is kosteloos. 

SkinPen Premium: 1 behandeling; 195 euro.

Dit is inclusief: 

Intake met een ervaren huidtherapeut

1x SkinPen medische microneedling behandeling + nabehandeling voor de eerste 48 uur + GRATIS 1x Bio-Cellulose sheetmasker direct na de behandeling om de huid te kalmeren en het huidherstel te bevorderen.

SkinPen Premium: 3 behandelingen; 555 euro in kuurvorm (185 euro p/b)

Dit is inclusief:

Intake met ervaren huidtherapeut

3x SkinPen medische microneedling behandeling + nabehandeling voor de eerste 48 uur + GRATIS 1x Bio-Cellulose sheetmasker direct na de behandeling om de huid te kalmeren en het huidherstel te bevorderen.

Interval van 4-6 weken

SkinPen Premium: 6 behandelingen; 1050 euro in kuurvorm (175 euro p/b)

Dit is inclusief:

Intake met een ervaren huidtherapeut

6x SkinPen medische microneedling behandeling + nabehandeling voor de eerste 48 uur + GRATIS 1x Bio-Cellulose sheetmasker direct na de behandeling om de huid te kalmeren en het huidherstel te bevorderen.

Interval van 4-6 weken

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Wij helpen u graag van uw huidprobleem af.