Laser ontharen van ongewenste haargroei

Ingegroeide haren, jeuk na het scheren, stoppels, ontsteking. Voor velen herkenbaar en een ergernis als het over ontharen gaat. Dit kan anders worden door voor laserontharing te kiezen. Volgende zomer zonder scheermes de zomer in? Start nu met laser ontharen.

Met laserontharing, oftewel fotothermolyse, gebruikt de huidtherapeut een laserapparaat. De donkere haar geleidt de warmte uit het licht naar de haarwortel. De warmte verzamelt zich daar, waardoor de haarwortel oververhit raakt en wordt vernietigd. De methode kost relatief weinig tijd doordat meerdere haren tegelijk worden aangepakt. Het aantal laserbehandelingen varieert. Gemiddeld zeggen wij dat u met 6-8 behandelingen van 80-90% van de haren verlost bent. Laser ontharen is het meest effectief op een lichte huid met donkere haren. De huidtherapeut kan u tijdens een gratis intake vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Huidtherapie Meppel maakt gebruik van de ‘gouden standaard’ van laserontharing: de LightSheer Diode Desire 805nm. De LightSheer is momenteel het meest effectieve en veilige lasersysteem dat er is. Met relatief weinig behandelingen al een prachtig resultaat!

Kiest u voor het ontharen van meerdere lichaamsgebieden (m.u.v. gelaat) in één sessie? Dan krijgt u bij ons 15% korting!

IMG_1317
IMG_1254

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Wij helpen u graag van uw huidprobleem af.