Rode vaatjes, couperose en pigmentvlekken behandelen met laser

Rode vaatjes op de wangen en/of de neus, pigmentvlekken door de zon of goedaardige huidverhevenheden. Dit zijn huidproblemen die heel goed behandeld kunnen worden met de Elvii 532 VP laser.

De Elvii 532 laser is een laser die ingezet kan worden voor vaat- en pigment aandoeningen. Ook kan de laser ingezet worden voor coagulatie van huidoneffenheden. Denk hierbij aan fibromen op de huid of ouderdomswratten. De laser produceer een zeer sterke en korte lichtpuls met een golflengte van 532 nm. De lichtpuls wordt geabsorbeerd in hemoglobine (bloed) en melanine (pigment) waardoor deze oneffenheden verminderen of zelfs verdwijnen.

Bovendien is er bij veel behandelingen direct resultaat te zien. Bij het behandelen van oppervlakkige rode vaatjes is dit bijvoorbeeld het geval. Bij een pigmentbehandeling zal het pigment eerst juist donkerder kleuren. Daarna zal het resultaat zichtbaar zijn.

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Wij helpen u graag van uw huidprobleem af.