Werkwijze

VoorlichtingU kunt contact met ons opnemen via de telefoon of per email. Wij werken uitsluitend op afspraak. Als u een afspraak heeft kunt u plaatsnemen in de wachtkamer waar wij u ophalen. In de praktijk zal altijd eerst een kennismaking/intake plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bevragen wij u over uw hulpvraag/aandoening en uw gezondheid. Ook stellen wij vragen over zaken die van invloed zijn voor het eventueel wel of niet kunnen behandelen. De te verwachten resultaten en de kosten/vergoeding zal besproken worden. Daarna zullen wij met uw goedkeuring foto’s maken van het te behandelen gebied.

Nadat wij alle mogelijkheden hebben besproken kunt u eventueel kiezen voor een behandeling of hier uiteraard nog over nadenken. Als we samen besluiten een behandeling te starten gaan we een overeenkomst doornemen en ondertekenen waarin alles nogmaals staat samengevat, dit noemen wij een behandelovereenkomst.

In sommige gevallen is een verwijzing nodig van de huisarts, als u deze (nog) niet heeft zullen wij zonodig vragen deze alsnog aan te leveren. Bij minderjarige cliënten vragen wij een ouder/verzorger aanwezig te zijn bij het eerste gesprek. Praat of verstaat u moeizaam de Nederlandse taal, wij kunnen u ook in het Engels te woord staan. Spreekt u deze talen niet of moeizaam, dan vragen wij u een tolk of iemand mee te nemen om te vertalen. Bij onvolledige informatie is een behandeling starten niet verantwoord.

Vanuit de zorgverzekeraar zijn wij verplicht onze cliënten te enquêteren over onze geleverde zorg. Dit is aan de orde als u voor vergoeding in aanmerking komt en hier gebruik van maakt. Daarnaast vinden wij dit van belang zodat wij onze zorg kunnen toetsen en waar nodig verbeteren, zo bent u ook verzekerd van topzorg.

Wilt u weten of u voor vergoeding in aanmerking komt? In uw polis staan alle vergoedingen vermeld, ook kunt u hiervoor bellen met uw zorgverzekeraar. Zo komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. U kunt bij ons per pin en contant betalen. Per pin heeft onze voorkeur.

Zekerheden:
√ Wij hebben met álle zorgverzekeraars een contract.
√ Zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
√ Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici
√ SEMH erkend leverancier hulpmiddelen mammacare.

In de praktijk wordt gewerkt volgens het hygieneprotocol van het RIVM betreft adviezen over COVID-19 voor zorgprofessionals. Dit om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen en om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Klik hier om onze coronamaatregelen te lezen. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp of direct een afspraak inplannen?
Plan direct zelf een afspraak in wanneer het u uit komt óf vul ons contactformulier in.

Wilt u liever bellen, dan kan dat natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op 06 3022 3494.