Kwaliteit

Kwaliteitsregister paramedici

Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) maakt transparant welke paramedici voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep en geeft u hiermee de mogelijkheid om te controleren of uw paramedicus bevoegd is en zijn deskundigheid op peil houdt. Hieronder vind u de het online bewijs van de kwaliteitsregistratie van de huidtherapeuten van Huidtherapie Meppel

BIGregistratie, artikel 34

De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en daarmee is de titel huidtherapeut wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). Dit betekend dat iemand zich alleen huidtherapeut mag noemen als degene de opleiding huidtherapie met goed gevolg heeft afgerond.

BMH en wet BIG

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is dé beroepsvereniging van en voor huid- en oedeemtherapeuten in Nederland. Zij zorgt voor het continu optimaal houden van de kwaliteit en voor een goede positie van de huidtherapeut en huidtherapie in het algemeen. Zij behartigt de belangen van alle ruim 1.000 aangesloten leden.

NVH Logo

SEMH

Huidtherapie Meppel is een SEMH erkend leverancier voor de mammacare. De SEMH is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan de leveranciers moeten voldoen. Bij SEMH erkende bedrijven kunt u hoogwaardige kwaliteit verwachten.

logo SEMH

Zorgkaart Nederland


ZorgkaartNederland is een manier om patiënten een stem, invloed en keuze-informatie te geven. Want in de zorg gaat het om u, of u nou vaak of af en toe bij een zorgverlener komt. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Bent u bij ons onder behandeling en wilt u ons waarderen? Dat zien wij graag! Via de onderstaande link kunt u uw huidtherapeut opzoeken en beoordelen. Zo kunnen anderen uw ervaring lezen en eventueel ook de stap maken naar de huidtherapeut.

 

Zorgrespons

ZorgRespons meet anoniem, betrouwbaar en veilig de ervaringen van de patiënt in de zorg. Wellicht krijgt u vergoeding van uw behandeling bij Huidtherapie Meppel. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft Huidtherapie Meppel zorgcontracten afgesloten bij de zorgverzekeraars. Een voorwaarde voor een dergelijk contract is dat wij u als client een kwaliteitsonderzoek toesturen, een enquête. Dit kan maximaal 1x per jaar gebeuren. Wij vragen u vriendelijk dat als u een dergelijke enquete ontvangt (dit vragen wij u voordat wij deze u toesturen) deze voor ons in te vullen. De resultaten van deze enquete zijn anoniem dus wij weten niet wie welke antwoorden geeft. Wij leren hier van, kunnen kwaliteit toetsen en zonodig verder verbeteren.

 

logo zorg respons 700px meet patiëntervaring rgb

Klachtenprocedure

Wij doen onze uiterste best te zorgen dat iedereen met tevredenheid in onze praktijk komt. Mochten er situaties voordoen die volgens u verbetering wensen of zelfs als klacht benoemd moet worden dan dient u zich te wenden tot de behandelend huidtherapeut. Zonodig kunt u het onderstaande formulier invullen.

Indien een klacht niet oplosbaar blijkt, wendt Huidtherapie Meppel zich tot de klachtencommissie van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (www.huidtherapie.nl)

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp of direct een afspraak inplannen?
Neem dan direct contact op via ons contactformulier.

Wilt u liever bellen, dan kan dat natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op 06 3022 3494.

 

© 2021 Huidtherapie Meppel